ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού, γίνετε ένας προσεκτικός έλεγχος του χαλιού από ένα έμπειρο συνεργάτη μας για να προσδιορίσει το είδος του χαλιού, την ποιότητα και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες, έτσι ώστε να επιλέξουμε την μέθοδο καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθεί. Μπορεί να φαίνεται περιττό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο σημαντικό στάδιο καθαρισμού χαλιων - μοκετών. Στην ουσία προετοιμάζει τις συνθήκες εύκολου κι αποτελεσματικού καθαρισμού χαλιών – μοκετών.

 

ΜΗΧΑΝΗ ΤΙΝΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Απομακρύνει τη σκόνη, το χώμα και άλλους στερεούς ρύπους όσο βαθιά και αν βρίσκονται στο πέλος του χαλιού.

 Επιλπέον, απομακρύνει τα χνούδια πριν έρθουν σε επαφή με το νερό κάνοντας πιο εύκολο και αποτελεσματικό το πλύσιμο.

 

 

 

 

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ

Επιλέγουμε την ταχύτητα πλυσίματος, της πίεσης των βουρτσών και της ποσότητας του νερού και του απορρυπαντικού ανάλογα με την ποιότητα του χαλιού. Οι κυλινδρικές του βούρτσες είναι ιδανικές για να απομακρύνουν και τα χνούδια χωρίς να καταστρέφουν το χαλί προσφέροντας παράλληλα και βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό.

Το ξέβγαλμα είναι σχεδιασμένο ώστε το νερό, με υψηλή πίεση πάνω και κάτω από το χαλί, να διεισδύει βαθιά και να επαναφέρει το πέλος στην αρχική του κατάσταση χωρίς να αφήνει κατάλοιπα απορρυπαντικού που μπορεί να αλλοιώσουν την υφή των χαλιών σας.

 

ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΡΟΣΙΑ

Η ξεχωριστή περιποίηση στα κρόσια είναι ένα από τα βασικότερα στάδια στον καθαρισμό των χαλιών αναδεικνύοντας την καθαριότητά τους.

 

ΣΤΥΠΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ

Απομακρύνεται από τα χαλιά σας όλη η ποσότητα νερού αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα να ξεβάψει οποιοδήποτε χαλί επιτυγχάνοντας έτσι την τόνωση των χρωμάτων επανακτώντας τη φυσική τους ζωντάνια.

.

 

 

 

 

ΔΙΠΛΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΑΛΙΩΝ - ΜΟΚΕΤΩΝ

Κάνει το τύλιγμα και τη συσκευασία γρήγορα και απλά χωρίς να δημιουργεί τσακίσματα στο χαλί.